Angst

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

Angst er en oplevelse af, at man er i fare, på trods af at der ikke er noget at være bange for. Kroppen giver signaler om, at du skal kæmpe, flygte eller fryse, men det er svært at se hvad du skal kæmpe i mod eller flygte fra. Det irrationelle aspekt ved angsten, kan give en angst for, om man nu også er i færd med at blive gal, som på sin side kan forstærke angsten.

Der findes forskellige typer angst. Nogle er bange for at tage på i vægt, andre er bange for store forsamlinger, nogle er bange for edderkopper, og så videre. En fuldendt symptom-liste og de forskellige typer angst, kan du læse mere om her: angstforeningen.dk

Det de fleste med angst har til fælles, er at de er angst for angsten og bruger meget tid hver dag på at bekymre sig over, hvornår angsten mon kommer. Fordi angst- anfaldene er så ubehagelige, prøver man typisk at undgå det man er angst for, også selv om man med sin fornuft ved, at det ikke er farligt. Og med undgåelsesadfærd, vokser angsten, og tager stille og rolig over større dele af ens liv.

Hvad kan du forvente hvis du kommer til samtaler hos mig?

Hos mig, finder vi ud af, hvad det er du er angst for og ”flygter” fra, og så finder vi en vej, at se ”angsten i øjnene”. Jeg hjælper dig med at styringen over din angst, så den ikke har styringen over dig. Og stille og rolig, slipper angsten sit tag over dit liv, og du kan få dit liv tilbage og opleve flere glædesfyldte og angstfrie øjeblikke.

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere