Børnepsykolog

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

At være bekymret for sit barn, er enormt sårbart. Og når man søger hjælp til sit barn, vil man helst træffe ”rigtigt” ved første forsøg.

Når ens barn har det svært, får man typisk som forælder tanker omkring om, man gør noget forkert, kunne jeg gøre noget anderledes? Hvor alvorlig er det? Hvorfor har mit barn det på denne måde? Bliver det nogen sinde anderledes?

Små børn udtrykker typisk sine vanskeligheder gennem sin adfærd, og hvis den ikke forstås og mødes i børnehøjde, kan barnets adfærd blive mere og mere besværlig. Som forældre, kan man opleve en øget magtesløshed, hvis det man gør, ikke ser ud til at virke.

Hvad kan I forvente i samtaler med mig?

Hvis barnet er yngre end 10 år, vil I som forældre inviteres til første samtale uden barnet. Er barnet over 10, er barnet typisk med til første samtale.

Til første samtale, lytter jeg. Og I fortæller hvad bekymringen går ud på. I de fleste tilfælde, vil jeg rimelig hurtigt, få en fornemmelse af, hvad jeres barn kæmper med, og hvad det er for et problem, barnet prøver at løse med sin adfærd. Jeg vil også allerede til første samtale, få øje på de ressourcer der er i jeres familie, som muliggør en udvikling.

Jeg tilpasser mine metoder, til den unikke problemstilling I kommer med, og skræddersyr en behandling efter det. De fleste familier, oplever en øget forståelse for problemstillingen og en større handleparathed, allerede efter de første samtaler. Herefter hjælper jeg med at holde fast i den gode udvikling.

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere