Depression

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

Når man er deprimeret, er det som om, alt er tungt, og tankerne kan sige: ”Det betyder hellere ikke noget. Det betyder ikke noget, om du står op eller ikke står op, om du tager opvasken eller ikke tager opvasken. Følelsen af tomhed, tristhed, tunghed, træthed, er alle sted nærværende eller dukker op når som helst hvor som helst, og man føler sig fanget i ens eget sind. Mens ”alle” går rundt og er glade, så kan man tvivle på, om glæden nogen sinde vil komme til en igen.

Små gøremål kan føles helt uoverskuelige. Det der var glædesfyldt før, har mistet sin betydning, og energien er der ikke. For en grundig gennemgang af symptomer på depression, gå ind på depressionsforeningen.dk

Hvad kan du forvente i samtaler med mig?

Hvis du er deprimeret og kommer til mig, kan du forvente, at jeg lytter. Og hvis ordene er svære at finde, vil jeg hjælpe dig med at finde nogle, der giver mening for din tilstand.

Og hvis der kommer mange ord, hjælper jeg dig med at sortere og skabe overblik.

Vi tager små og store skridt sammen, ud fra hvad du kan og er i stand til, og jeg hjælper dig med at finde tilbage til en følelse af betydningsfuldhed, mening og på sigt, glædesfyldte øjeblikke og energi.

Tit er historien om en selv, omverden og fremtiden låst sig fast. Jeg hjælper dig til at få øje på sprækker af lys og nuancer, som giver håb om at noget kan, og faktisk allerede er i færd i med at ændre sig.

Dit nye liv, ligger på den anden side af depressionen og venter på dig. Jeg skubber dig på vej derhen. 

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere