Krise

En krise kan være svær at bearbejde alene

En krise kan opleves på mange forskellige måder, og en krise kan udløses af meget forskelligartede problemer.

Det kan være i forbindelse med en konkret hændelse som et dødsfald, ulykke, skilsmisse eller noget andet overvældende. Men det kan også bygge sig op over tid, hvor det er sværere at pege på en enkelt årsag.

Mange beskriver, at de er i forhøjet beredskab, og det opleves som om, der skal navigeres i landskab som man ikke har et kort til.

Nogle beskriver det som at miste fodfæste, eller ”at gå ved siden af sig selv”. For dem som har mistet en, eller været udsat for overvældende hændelser kan tilværelsen være fyldt med sorg, store følelsesmæssige svingninger og/eller angst.

Hvad kan du forvente af en samtale med mig?

Hvis du kommer til en samtale hos mig, vil jeg sammen med dig finde ud af, hvordan jeg allerbedst kan hjælpe dig.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad din krise består i, hvordan den udtrykker sig samt hvilke strategier du allerede bruger, i første omgang for at overleve, og i næste omgang for at komme et bedre sted hen.

Når du er klar til det, kigger vi på, hvordan du ønsker, at dit liv skal se ud, når du er på den anden side af din krise.

Hvis du er i sorg, vil jeg lytte og være der sammen med dig. Gradvist vil jeg hjælpe dig med at finde nuancer i din situation og tilstand. Stille og rolig kigger vi efter små tegn på bedring. Vi finder det, der giver dig energi og livsglæde.

Effekten af samtalerne er typisk en øget livsglæde, handleparathed og fornemmelse af at tage styringen over sin krise, så den ikke længere føles, som om den overvælder og styrer dig.

Er du i krise?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan – normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere