Krise

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

En krise kan opleves på mange forskellige måder, og udløses af meget forskelligartede problemer.

Det kan være i forbindelse med en konkret hændelse, som dødsfald, ulykke, skilsmisse eller noget andet overvældende. Men det kan også bygge sig op over tid, hvor det er sværere at pege på en enkelt årsag.

Mange beskriver, at de er i forhøjet beredskab og det opleves som om, man skal navigere i landskab hvor man ikke har et kort. Nogle beskriver det som at miste fodfeste eller ”at gå ved siden af sig selv”. For de som har mistet en, eller været udsat for overvældende hændelser kan tilværelsen være fyldt med sorg, store følelsesmæssige svingninger og/ eller angst.

Hvad kan du forvente i samtaler med mig?

I samtaler hos mig, vil jeg sammen med dig finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad din krise består i, hvordan den udtrykker sig, hvad for nogle strategier du allerede bruger, i første omgang for at overleve, og i næste omgang for at komme et bedre sted hen. Når du er klar til det, kigger vi på hvordan du gerne vil at dit liv skal se ud, når du er på den anden side af din krise.

Hvis du er i sorg, vil jeg lytte og være der sammen med dig. Gradvist vil jeg hjælpe dig med at finde nuancer i din situation og tilstand. Stille og rolig kigger vi efter små tegn på bedring. Vi finder det der giver dig energi og livsglæde.

Effekten af samtalerne, er typisk en øget livsglæde, handleparathed og fornemmelse af at tage styringen over sin krise, så den ikke længere føles som den overvælder og styrer en.

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere