Parterapi

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

Alle par har vanskeligheder i løbet af et samliv. Når et par søger professionel hjælp, har det typisk gået ret lang tid, hvor begge parter har følt sig afvist, angrebet eller noget andet, og det kan føles som en dans man danser igen og igen. Og selv om ens fornuft godt kan se hvad man nok burde gøre anderledes, så føles det så svært, i situationen.

Hvad kan I forvente hvis du kommer til parsamtale hos mig?

Som i al anden terapi, skræddersyr jeg altid par- samtaler, ud fra det par jeg har foran mig, og hvad jeg kan mærke, at skal til, for at en udvikling vil ske.

Når det er sagt, så kredser samtalerne typisk omkring 3 områder:

  • Jeg hjælper jer med at tale til hinanden, om jeres behov og følelser, på en måde, så der er størst mulig sandsynlighed for at den anden lytter og er åben for det der bliver sagt.
  • Jeg hjælper jer med at udforske jeres individuelle tilknytnings- og overlevelses- stile, som rummer både ressourcer og sårbarheder.
  • Jeg hjælper med at kigge fremad, på hvordan et liv sammen vil se ud, hvis det var som I gerne ville have det.

Min erfaring er, at der opstår a-ha oplevelser både om en selv, og ens partner undervejs i samtalerne og at fastlåste ”knuder” løses op, således at I kan finde en vej sammen hen i mod et mere rummelig og glædesfyldt par- tilværelse.

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere