Børnepsykolog i Birkerød & Nordsjælland

Jeg hjælper børn i alle aldre

Har du brug for en god, forstående og lyttende børnepsykolog i Birkerød, Holte eller et andet sted i Nordsjælland?

Jeg, Psykolog Ingvild Borch, ved, at det at være bekymret for sit barn, er enormt sårbart. Og når man søger hjælp til sit barn, vil man helst træffe ”rigtigt” ved første forsøg.

Når ens barn har det svært, får man typisk som forælder tanker omkring, om man gør noget forkert, og om man kunne gøre noget anderledes.

For hvor alvorligt er det? Hvorfor har mit barn det på denne måde? Bliver det nogensinde anderledes?

Er du bekymret for dit barn

Små børn udtrykker typisk sine vanskeligheder gennem sin adfærd, og hvis den ikke forstås og mødes i børnehøjde, kan barnets adfærd blive mere og mere besværlig.

Som forældre kan man derfor opleve en øget magtesløshed, hvis det man gør ser ud til ikke at virke.

Jeg oplever ofte, at de børn jeg får besøg har kæmper med svære ting som ensomhed, angst, krise og at have det svært i skolen. Men det handler i mange tilfælde også om, at barnet er højt begavet eller ikke ønsker at fortælle, hvad det er, der er svært.

Uanset hvilke følelser dit barn har i klemme, viser eller ikke ønsker at snakke om. Så kan et besøg hos mig måske være det rette for dit barn, dig og resten af din familie.

Hvad kan du & dit barn forvente af en samtale med mig?

Hvis barnet er yngre end 10 år, vil I som forældre blive inviteret til en første samtale uden barnet. Hvis barnet er over 10 år, så er barnet typisk med til første samtale.

Men det er altid muligt at få en samtale alene med mig først, så du kan mærke stemningen an og finde ud af, hvad der kommer til at ske.

Har du brug for en børnepsykolog?

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen, hvis du overvejer om et besøg hos mig kunne være det rigtige. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan – normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

For til den første samtale lytter jeg. Og I fortæller, hvad bekymringen går ud på.

I de fleste tilfælde, vil jeg rimelig hurtigt få en fornemmelse af, hvad jeres barn kæmper med, og hvad det er for et problem, barnet prøver at løse med sin adfærd. Jeg vil også allerede til den første samtale få øje på de ressourcer, der er i jeres familie, som muliggør en udvikling.

Hvordan arbejder jeg som børnepsykolog i Nordsjælland?

Jeg tilpasser mine metoder til den unikke problemstilling, I kommer med og skræddersyr en behandling efter det.

Jeg tilbyder 4 former for terapi/ rådgivning:

  • Rådgivning til forældre uden barnet
  • Familie sessioner hvor barnet er tilstede
  • Legeterapi eller samtale terapi med barnet uden forældrene
  • Legeterapi med barnet og en forælder

Jeg vil efter første møde, give jer et bud på hvordan jeg ser for mig, at et forløb vil give den største effekt.

Et forløb kan sagtens være en kombination af de overnævnte former, og den ene form udelukker ikke den anden.

Om I ønsker at tage jeres barn med til først møde eller ej, er optil jer. I er velkommen til at ringe mig inden første møde, så vi sammen kan træffe en god beslutning omkring dette.

De fleste familier oplever en øget forståelse for problemstillingen og en større handleparathed – allerede efter de første samtaler. Herefter hjælper jeg med at holde fast i den gode udvikling.

Husk jeg også har samtaler med børn og unge, der har det svært – uanset hvilke følelser og problemstillinger, der kan være tale om.

Ring til mig

Børnepsykolog i Birkerød & Nordsjælland

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere