Stress

AUTORISERET PSYKOLOG INGVILD BORCH

Stress er mange ting. Men det alle med stress har til fælles, er at de er overbelastet. Hvad grunden er til denne overbelastning, kan være meget forskellig. De symptomer man får som stress- ramt, kan også være forskellig, men man er ikke i tvivl til sidst, når kroppen siger i fra. Det kan være konstant hjertebanken, et forhøjet spændingsniveau i kroppen, tinnitus, rastløshed, irritabilitet, søvnproblemer, manglende koncentration, manglende overblik, smerter i nakke, ryg og hoved og mange andre symptomer.

Nogle gange kommer stress af at have for meget at lave. Andre gange, er det, at have for lidt at lave. Det kan være nedbrydende, over længere tid at føle, at man ikke strækker til, eller at det man laver ikke ser ud til at have betydning for nogen.

Typisk har man oplevet i længere tid, at man ikke har særlig meget indflydelse på ens problemer, og man bliver tiltagende frustreret, træt og mister overblikket.

Hvad kan du forvente når du kommer til samtaler hos mig?

Når du kommer til mig, er det første jeg gør, at lytte. Du får tale, helt til der ikke føles som der er mere at fortælle. Og så hjælper jeg dig med at skabe overblik over din situation. Jeg hjælper dig også, med at komme i kontakt med, hvordan du gerne vil at livet skal se ud, når du kommer ud af stress- tilstanden.

De fleste stress- ramte, oplever er lettelse og et større overblik over sin situation, som gør dem i stand til at træffe nogle gode valg for sig selv, allerede efter de første samtaler. Derefter starter arbejdet, med at holde fast i den gode udvikling.

KAN JEG HJÆLPE DIG?

Du er velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen. Jeg svarer så hurtigt, jeg kan, normalt inden for 2 hverdage.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

BØRNEPSYKOLOG

læs mere

KRISE

læs mere

PARTERAPI

læs mere

STRESS

læs mere